-15%

Рідкі кристали для догляду за волоссям із протеїнами шовку CRISTALL FLUIDI Dikson 100 мл

357,00 грн
Only 1 item left in stock!
E3307_2
logo_liqpay_new
Безпечна доставка та оплата

Опис

Рідкі кристали для догляду за волоссям із протеїнами шовку CRISTALL FLUIDI Dikson 100 мл

Надлегкі

Не жирні 

Не обтяжують

Рідкі кристали, косметичний засіб для догляду за волоссям із протеїнами шовку та лляного насіння. Захищає від шкідливого впливу атмосфери і хімічної обробки, з’єднує розщеплені кінчики і покриває волосся пружною мікрооболонкою, яка захищає його і підкреслює блиск. Термозахист. Не містять спирту. Не бруднять. Для професійного використання.

Застосування: Розподіліть засіб по вологому або сухому волоссю руками. Особливу увагу приділяйте кінцям.

Склад:
Isododecane – ISODODECANE / ізододекан
Cyclopentasiloxane – летюча безбарвна вуглеводнева рідина. У складі косметичних засобів застосовується як легкий емолент, леткий носій для полімерів, пігментів.
Циклопентасилоксан – це речовина, яка надає волоссю здорового і шовковистого вигляду, що робить його одним із найпопулярніших інгредієнтів у косметиці для волосся і шкіри. Його ще можна зустріти в інгредієнтному складі з назвами: Cyclopentasiloxane, Decamethylcyclopentasiloxane і D5.
Циклопентасилоксан – це безбарвна рідина без запаху. Як і циклометикон, є представником групи “летких” силіконів, тому легко випаровується за температури тіла, практично не залишаючи слідів, крім найтоншої легкої водовідштовхувальної захисної плівки, і не обтяжуючи структуру волосся. Водночас шкіра і волосся набувають шовковистості і м’якості, без зажиріння і липкості, полегшується розчісування волосся.
Dimethiconol – Диметиконол (Dimethiconol) – полімер, це дуже в’язка речовина, її зазвичай використовують у суміші з циклометиконом або циклопентасилоксаном і завдяки цьому легко розподіляють на шкірі й волоссі, не спричиняючи їхнього зажирення. Після його застосування на шкірі з’являється глянцевий блиск і шкіра стає шовковистою.
Propylene Glycol – Пропіленгліколь, як і гліцерин, є ефективною зволожуючою і вологоутримуючою речовиною, тому додається до багатьох зволожувальних засобів для волосся і шкіри. Він допомагає підтримувати необхідний рівень зволоження, витягуючи вологу з навколишнього середовища і перешкоджаючи висиханню. У складі мила пропіленгліколь використовується для пом’якшення шкіри, а в складах засобів для волосся полегшує їхнє розчісування і збільшує міцність волосся під час розтягування.
Panthenol-¦Пантенол (Panthenol) – це провітамін B5. Речовина, з якої в шкірі та волоссі під дією біологічного окислення утворюється вітамін B5 (пантотенова кислота).
Пантенол (Panthenol) широко застосовується в косметиці як ефективний зволожувальний, вологоутримувальний, пом’якшувальний компонент і поживна речовина. Його можна зустріти в зволожувальних кремах, продуктах для догляду за шкірою, кондиціонерах для волосся, шампунях, засобах для укладки, засобах для догляду за нігтями, а також декоративній косметиці (тінях для повік, помадах і туші для вій).
Cocoyl Hydrolyzed Silk – Протеїни шовку (Hydrolyzed Silk) – це білкові молекули, одержувані хімічною обробкою шовкових волокон.
Як і всі білки, що застосовуються в косметиці, протеїни шовку є дуже хорошими зволожувальними засобами. Завдяки своїй м’якій, але ефективній здатності утримувати вологу, вони ефективні під час застосування як зволожувальні речовини в косметиці для шкіри і для волосся, не викликаючи зайвого пересушування за низької вологості.
Протеїни шовку легко осідають на поверхні волосся і шкіри, утворюючи легку захисну плівку, практично не обтяжуючи. Завдяки цьому волосся набуває блиску, об’єму і керованості, знижується електризованість (антистатик).
Linseed Acid – безбарвна масляниста рідина. Одна з основних незамінних жирних кислот. Відіграє важливу роль у забезпеченні бар’єрної функції шкіри. У косметичних засобах присутня у вигляді тригліцеридів і в чистому вигляді в складі рослинних олій.
Polysorbate 20 – є емульгаторами та солюбілізаторами (розчинниками) жирів, ефірних олій та ароматів, що використовуються в косметичних засобах на водній основі без використання етилового спирту. Використовуються в засобах для догляду за шкірою і волоссям. Покращують ковзання і пом’якшують шкіру.
Ethoxydiglycol – розчинник і енхансер, стабілізатор емульсій, який забезпечує більшу ефективність косметичних складів завдяки тому, що розчиняє і переносить у шкіру і волосся активні компоненти.
Parfum (Fragrance) – ароматизатор

Об’єм 100 мл

Вироблено Італія 

Рейтинг та відгуки

Відгуків немає, поки що.

Каталог
0